Chrysaliksen Temppeli

Todellisuusmuokkaajan Opas

Luminary Blackthorn
Kustantaja: Salakirjat

Voiko todellisuutta muokata? Voiko sen tappaa? Mitä on teknomagia? …Ja miksi alat pian nähdä pääkallokiitäjiä kaikkialla?

Kohuttu, vavisuttavan nopeasti kasvanut Chrysaliksen Temppeli on salatieteellinen ajatusjärjestelmä, jonka tummanpuhuva filosofia rakentuu perhosen elämänsyklin ympärille.

Chrysaliksen Temppeli – Todellisuusmuokkaajan opas on vaikuttava, monitasoinen, maaginen teos, joka valaisee ensimmäistä kertaa seuran oppeja, harjoitteita ja sisäpiirin salaisuuksia kirjan muodossa. Systeemin luoja, Luminaari Blackthorn, kuljettaa teoksen läpi vivahteikkaalla kerronnallaan, hyytävän teräväkielistä huumoria säästelemättä.

  • Todellisuusmuokkauksen perusteet
  • Rituaaleja ja harjoitteita
  • Chrysalis-filosofia jokapäiväisessä elämässä
  • Tieteen ja magian kohtaaminen
  • Kaleidoskoopit persoonasi hahmottajana

Riko rajoitteet, muokkaa todellisuutta, muuta koko elämäsi kulkusuunta ja ikuistu; tämän kirjan jälkeen todellisuus ei ole enää ennallaan.

Blackthorn on okkultisti, pelinkehittäjä, yrittäjä sekä kulttuurin ja taiteen kandidaatti, joka on rakentanut uraansa muun muassa virtuaalitodellisuusteknologian ja peliteollisuuden parissa. Chrysaliksen Temppeli on Blackthornin tribuuttiluomus, josta huokuu kehittäjänsä moniulotteinen ajattelutapa ja taianomainen kyky rakentaa kokonaisia maailmoja sanastoineen – ja joka nosti hänet menestyneeksi yhteisömanageriksi, sosiaalisen median vaikuttajaksi sekä okkulttisen seuran johtajattareksi.