Chrysaliksen Temppeli

Naos tis Chrysalliksen ajatusjärjestelmää, metodeja ja toimintaa kehittää sen taustalla oleva ”temppeli”, eli käytännössä hallinnollinen elin, joka koostuu perustajajäsenistä sekä joko aktiivisista tai henkisesti erityisen sitoutuneista Chrysalideista.

Temppeli tarjoaa jäsenilleen toimintaa yhteisten rituaalien, opastusten ja ajanviettohetkien merkeissä. Toiminnan tarkoitus on tukea kunkin Chrysalista sekä tarjota keskustelualusta, jossa on turvallista rikkoa yhteiskunnallisia tabuja.

Toimintaan kuuluu astetta syvemmälle Chrysalikseen sukeltaminen. Temppelin kokoontumisissa tämä näkyy esimerkiksi joukkorituaaleissa ja mystiikan tuomisessa osaksi kokoontumisia. Havaintomme mukaan tämä on kaikkein tehokkain muoto harjoittaa Chrysaliksen polkua.

Temppelin hallintopyramidi on yksinomaan vastuussa toiminnan toteuttamisesta, minkä vuoksi Temppelissä vallitsee hierarkinen rakenne. Initioidut Chrysalidit noudattavat myös Ediktiä, sääntöjen kokoelmaa, josta löytyvät aatteen perusperiaatteet sekä jäsensäännöt.

RAKENNE

Chrysaliksen Temppelillä on hierarkinen rakenne, jossa kuka vain voi edetä. Hierarkia muuttuu ja mukautuu Temppelin tarpeisiin.

AKATEMIA

Chrysaliksen Temppeli kouluttaa jäsenensä oman akatemiansa kautta. Tämä akatemia, Chrysoteria, opettaa Chrysaliksen Temppelin periaatteita sekä ennen kaikkea Chrysaliksen uniikin magiasysteemin.