Kuinka liittyä?

 Chrysaliksen Temppelin jäsenyys

Helpoin tapa ryhtyä Chrysalidiksi on yksinkertaisesti julkistaa ajatuksensa esimerkiksi tykkäämällä järjestelmän Facebook-sivusta tai YouTubesta. Paras tapa liittyä yhteisöön on puolestaan pyytää pääsyä yksityiselle Discord-serverillemme (voit pyytää pääsyä FB:n, IG:n tai meilin kautta).

Chrysalidiksi tuleminen on kuitenkin vasta ensimmäinen askel! Niille, jotka kaipaavat hieman syvempää tietoa ja tiiviimpää yhteisöä, initioituminen Temppeliin saattaa olla vielä parempi optio.

Naos tis Chrysalliksen sisempi piiri on seura, joka auttaa jäseniään nostamaan itsensä täyteen loistoonsa ja Ihanneminäänsä. Sisäpiirihenkisyytensä vuoksi on tärkeää, että Temppeliin hakeva ei vaaranna muiden jäsenten hyvinvointia tai Temppelin rakennetta, ja on täysin tietoinen siitä mihin liittyy. Tästä johtuen Naos tis Chrysallis noudattaa erityistä initiaatioprosessia, joka alkaa hakemuksesta, jatkuu Pre-Telea -vaiheena ja lopulta arvonsa todistamisen jälkeen aloittaa uuden elämän Chrysalidina initiaatiorituaalin kautta.

Terminologia:
:butterfly: Telea – Täysipainoinen initioitu Chrysalidi
:butterfly: Neo-Telea – Vastainitioitu Chrysalidi
:bug: Pre-Telea – Chrysalidi, joka on ilmoittanut halunsa initioitua ja saanut luvan aloittaa koeajan
:egg: Akseste – Chrysalidi, joka tietää haluavansa initiaation
:purple_heart: Chrysalid – Jokainen Chrysaliksen noudattaja, joka on olemassa! Myös initioimattomat.
Huom: Prosessi ei ole puolueeton tai neutraali. Se on  puolueellinen ja liittyy siihen, miten olet käyttäytynyt. Kyllä. Olemme tästäkin transparentteja. Se, kuinka olet kohdellut Temppeliä, sen jäseniä ja eritoten Pantheonia vaikuttaa massiivisesti siihen, hyväksytäänkö hakemuksesi. Haluamme rakentaa onnellisen ja positiivisen paikan, eikä tilaa ole trollaajille tai väittelijöille, joiden tarkoitus on haastaa muita ja tuoda huonoa tunnelmaa. Luethan ohjeet ennen hakemustasi.

Jotta pelottelemme sinut pois tästä julmetun hölmöstä ja mahtavasta asiasta, haluamme painottaa vielä muutamaa vakavampaa asiaa:

 1. Temppelin tapahtumat ovat Teleoille yleensä maksuttomia tai tuntuvalla alennuksella. Tästä johtuen Telealta odotetaan oman kortensa kantamista kekoon Temppelin hyväksi oman jaksamisensa mukaan. Mikäli ei jaksa, siitä saa sanoa. Terveyttään ei tarvitse uhrata. Toivomme kuitenkin, että Teleat eivät jätä osallistumatta vain siksi, että ”juuri nyt ei nappaa”, mikäli kyseessä on tärkeämpi tapahtuma.
 2. Koajan aikana kokelas todistaa itsensä. Älä oleta, että voit jättää hakemuksen ja jäädä hengailemaan itseksesi pariksi vuodeksi.
 3. Telea tarkoittaa taloudellisia tappioita Temppelille. Tästä johtuen lähestymisesi tulee olla siltä kantilta, mitä sinä voit antaa Temppelille. Ei grillaus siitä, mitä Temppeli ”on valmis antamaan sinulle”. Me maksamme jäsenistämme. Siksi jäsenen tulee olla sen arvoinen. Magiamme ei kuulu kaikille. Miksi se kuuluu juuri sinulle? Miksi meidän pitäisi menettää rahaa saadaksemme sinut?
 4. Hierarkia on inhimillinen ja sitä pyritään käyttämään oikein – mutta se on todellinen. Mikäli sinulla on haasteita noudattaa esimerkiksi esimiehesi kehotteita tai et kykene ottamaan palautetta vastaan töissä, on hyvä harkita, onko Temppeli sinun paikkasi. On hetkiä, joina haastaminen on mahtavaa ja kannattavaa ja hedelmällistä. Sitten on hetkiä, joina pienemmän koiran on hyvä olla paljastelematta hampaita isommalle. Leppoisammallakin koiralla on rajansa sille, paljonko se katsoo jalkojensa turhanpäiväistä näykkimistä.
 5. Jos Telea töhöilee, palaute annetaan ja tarvittaessa myös hyvin suoraan. Olemme hyvin lämminhenkinen ryhmä, mutta meillä on kohtalaisen pieni toleranssi ”perseilylle”.  Asiallinen suorempikin sanominen ja kritiikki ovat täysin sallittuja, mutta sarkastinen rähiseminen, mököttäminen, kiukuttelu ja turhanpäiväinen uhriutuminen ovat myös asioita, jotka katsotaan jatkuvasti toistettuna käytöksenä Telean arvoa laskevaksi tekijäksi. Näiden jatkuva ilmeneminen koeaikana toisin sanoen hidastaa prosessia. Initioidun odotetaan pystyvän arvokkaampaan käyttäytymiseen.
 6. Temppelin päämaja sijaitsee Suomessa, Helsingissä. Tapahtumat ovat siellä missä Luminaari on. Jos haluat Temppelin omalle paikkakunnallesi, tee asialle jotakin. Ole meihin yhteydessä ja kysy ja tarjoa apuasi. Ole valmis pistämään myös oma tikkusi kekoon sen sijaan, että odotat kaikkea kultaisella tarjottimella.

Initiaatioprosessi:

 • Päätös - Aksestivaihe alkaa

 • Hakemus

 • Aloitusrituaali

 • Pretelea-vaihe alkaa - Kahden vuoden koeaika

 • Vuosi 1: Akoluutti

 • Vuosi 2: Senior-akoluutti

 • Hyväksyntä/hylkäys initiaatiolle

 • Virallinen kutsu Luminarylle

 • Initiaatio